Abyssinians

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
01-03-2018 Elo Ahmaoja A

Abyssinians ovat jamaikalainen roots reggae ryhmä, kuuluisa niiden lähellä harmonioita ja edistäminen rastafari niiden sanoitukset.

Historia

Laulu trio perustettiin alun perin vuonna 1968 Bernard Collins ja Donald Manning. Heidän ensimmäinen kappale oli "Satta Massagana", joka vaikutti voimakkaasti Carlton Manningin "Happy Land". "Satta Massagana" on rastafari hymni laulettiin osittain antiikin Etiopian amhara kieli. Ne palvelukseen kolmannen laulaja, joka oli vielä koulussa ja usein pysty osallistumaan harjoituksiin; hän oli pian korvattu Donald veli Lynford Manning, joka oli aiemmin kuulunut heidän veljensä Carlton Manningin ryhmä Carlton ja kengät.

"Satta Massagana" todettiin ensin tuottajien Clement "Coxsone" Dodd maaliskuu 1969, mutta hän päätti vastaan ​​vapauttamalla sen näki ei kaupallista potentiaalia, mitä hän näki kuin laulu muodostavat kulttuurin kumouksen. Vuonna 1971 konserni osti mestari nauhat Dodd varten £ 90 ja julkaisi sen omalla Clinch etiketti, yksittäinen tulossa valtava menestys, kehotukset Dodd vapauttamaan oman instrumentaali ja tiskijukka versiot. Ryhmä julkaisi lisäksi ottaa kappaleen Clinch Tommy McCook, Big Youth, ja Dillinger sekä oman "Mabrak", jossa ryhmä lausuen kohtia Vanhasta testamentista. Se on sittemmin kirjattu kymmeniä taiteilijoita. Ryhmän toinen julkaisu, "Ilmoitus oikeuksista", esillä Leroy Sibbles päälle taustalaulu, ja kuten heidän ensimmäinen oli valtava hitti Jamaika, ja on katettu useita kertoja vuodesta. Heidän 1973 single "Y Mas Gan" oli samanlainen "Satta" sen käytössä amhara.

Ryhmä jatkoi nauhoittaa koko 1970 tuottajien kuten Lloyd Daley, Tommy Cowan, ja Geoffrey Chung, ja debyyttialbumi, eteenpäin Siionin tuotti Clive Hunt ja julkaistiin vuonna 1976. seuranta Nouse kirjattiin stressaavissa olosuhteissa sisäinen vastakkainasettelujen uhkaa hajottaa ryhmä, ja sen jälkeen albumin julkaisua, Collins lähti bändistä, on lopulta korvata Carlton Manning. Tämä kokoonpano suoritetaan 1979 Reggae Sunsplash festivaali, mutta jakaa seuraavana vuonna.

Donald Manning oli lyhyt soolouransa 1980-luvun alussa, jossa hän levytti Donald Abessinialainen.

Bernard Collins aloitti oman version ryhmän 1980-luvun lopulla, jossa kaksi versiota ryhmitellä nykyisiä jonkin aikaa. Alkuperäinen kokoonpano yhdistyivät vuonna 1998 ja jatkoi äänittää uutta materiaalia, mukaan lukien singlet "Afrikkalainen Princess" ja "Swing Low" ja albumin Reunion, vaikka Collins ei osallistunut biisien tällä hetkellä. Collins vasemmalle uudelleen vuonna 1999 ja julkaistiin materiaalia Bernard Collins & amp; Abyssinians vapauttaen albumi samana vuonna.

Abyssinians hyvitetään päälle "Slave Song", mistä Sade vuoden 2002 albumi, Lovers live.

Diskografia

Studioalbumia

  • 1976: Satta Massagana - Jam Äänet
  • 1978: Arise - Tuff Gong / Virgin / Clinch
  • 1998: Reunion - Taiteilijat Vain

Kokoelmalevyt

  • 1982: Eteenpäin - Alligator
  • 1994: Best of Abyssinians - MUSIDISC
  • 1996: 19.95 + alv
  • 1998: Satta Dub - Tabou 1
  • 1998: julistus Dub - Heartbeat
  • 1999: Last Days - Clinch
  • 2003: Abyssinians & amp; Ystävät puu Satta vol. 1 - Blood & amp; Antaa potkut

Live-albumit

  • 2002: Live in San Francisco - 2B1 II
Edellinen artikkeli Assassin Knot
Seuraava artikkeli Aalto poiminta